Naši produkti

Cimetove rolice

CIMETOVE ROLICE Z DROŽMI

Masleno testo, dolgo vzhajano izključno z drožmi, smo dopolnili s cimetovim nadevom in dokončno vzhajali, zamrznili in pripravili za vašo hitro uporabo. Puhaste rolice dopolnjuje nadev iz pravega rjavega trsnega sladkorja in cejlonskega cimeta. V privlačnem pakiranju so štiri rolice, ki jih kar zamrznjene položite na pekač in spečete v pečici. Najmehkejše rolice so na vaši mizi že v pol ure. Naj vonj slastnih rolic premami še tako zahtevne gurmane.

PIZZA TESTO Z DROŽMI

PIZZA TESTO Z DROŽMI

Zamrznjeno testo za napolitanski tip pice je sestavljen le iz treh sestavin kjer so edino vzhajalno sredstvo droži. Testo je izredno zračno in odličnega okusa, kar nič hudega če ste v trgovini pozabili kupiti sir. Zaradi dolge fermentacije je pica z Love2Bake testom lažje prebavljiva in ne pusti občutka napihnjenosti po jedi. Vsebuje črevesju prijazne bakterije Lactobacillus, gluten je bolje razgrajen in lažje prebavljiv, minerali in hranilne snovi so telesu bolj dostopne. Primerno je za vegane in alergike, ker ne vsebuje barvil, konzervansov, laktoze, jajc in oreščkov.

Kaj so droži?

Kaj so drozi

Droži so naravno vzhajalno sredstvo, fermentirana zmes moke in vode. Proces fermentacije sprožijo naravno prisotne mlečnokislinske bakterije in divje kvasovke.

S fermentacijo že od nekdaj izboljšujemo in ohranjamo različna živila ter jim s tem podaljšujemo rok uporabe (pivo, zoreni siri, kislo zelje,…).

Zakaj so izdelki iz droži bolj zdravi?

Product Icon

NIŽJI GLIKEMIČNI
INDEKS

Product Icon

LAŽJE PREBAVLJIVO

Product Icon

LAŽJE DOSTOPNI
MINERALI ZA TELO

Postopek priprave je že v osnovi daljši, na tak način dobimo polnejši okus in teksturo. Zaradi fermentacije je testo lažje prebavljivo, ima nižji glikemični indeks in lažje dostopne minerale za telo. Mlečna kislina, ki jo proizvajajo bakterije ima blagodejen vpliv na našo črevesno sluznico. Izdelki z drožmi so primerni za ljudi, preobčutljive na gluten, saj se zaradi dolge fermentacije gluten razkroji, kar ga naredi lažje prebavljivega.

Naročiti se želim na kisle novičke!

Spremljajte kaj se dogaja v naši kisli kuhinji, kaj vse smo še ustvarili, katere trgovinice smo na novo založili, ali pa dobite kako novo idejo za pripravo okusnega kosila.

Startaj Slovenija