O nas

O nas za štartaj Slovenija fotografirala Ana Gregorič

Smo mlado droži(nsko) podjetje, ki se ukvarja s pripravo izdelkov z uporabo droži.

Naša zgodba sega v leto 2020, ko smo zaradi pomanjkanja kvasa v trgovinah začeli z bolj tradicionalno pripravo izdelkov za peko in tako po mnogih poskusih vzgojili dovolj močne droži, da lahko zadovoljijo tudi naše kupce.

Naša misija je izdelava kvalitetnih izdelkov iz osnovnih sestavin(voda, moka, droži) brez konzervansov in umetnih dodatkov, ki ohranijo svežino in okus, ne obtežijo želodca in so lahko prebavljivi. Kupcem želimo prihraniti čas in »živce« pri domači pripravi, brez izgube kvalitete in predstaviti polnost okusa, ki ga našim izdelkom dajo droži. Cilj je izločiti vse dodatke, ki se danes zaradi masovne proizvodnje dodajajo v prehrambeni industriji.

Hranimo droži, da jih vam ni treba!

Vizija

Naša vizija je postati eno izmed vodilnih podjetij na trgu predpripravljenih pekovskih izdelkov brez kompromisa pri kvaliteti in osebnem pristopu. Stremimo k temu, da iz vsake kuhinje zadiši po sveže pečenih droženih dobrotah.

Vizitka

Vizitka

Love2Bake mlinarstvo, trgovina in ostale storitve, Klemen Habat s.p.

Grobeljska cesta 11
1234 Mengeš

Matična številka: 8912238000
Davčna številka: SI 23040343
Datum vpisa: 9. 7. 2021
TRR: SI56 0230 1026 3816 104

Naslov: Love2Bake Klemen Habat s.p.
Grobeljska cesta 11
1234 Mengeš
BIC/SWIFT: LJBASI2X

Vizitka za štartaj Slovenija fotografirala Ana Gregorič

Naročiti se želim na kisle novičke!

Spremljajte kaj se dogaja v naši kisli kuhinji, kaj vse smo še ustvarili, katere trgovinice smo na novo založili, ali pa dobite kako novo idejo za pripravo okusnega kosila.

Startaj Slovenija